Dozator automat pentru torturi de inghetata tip TORTA1000

 
 CARACTERISTICI TEHNICE:

Productivitate orara 500 – 1 200 buc
Putere instalata 0.3 kW
Tensiune 220 V, 50 Hz
Caserole folosite diverse marimi rotunde, dreptunghiulare sau alte forme
Capace (foite) folosite capace presate
Gramajul dozat 200 – 2000 ml (1 sau 2 capete)
Consum de aer 150 L/min. 5 – 8 Atm
Masa 90 kg
Gabarit L x l x h 1000 x 600 x 1400 (mm)

REGLAREA GRAMAJULUI:

- Se realizeaza prin reglarea valorii timpului de dozare (timpul de deschidere a terminalelor de inghetata si terminale de topping) si a timpului de stationare
- Prin utilizarea temporizari independente a dozarii si stationarii se asigura un gramaj mereu constant
- De asemenea se poate regla inaltimea si forma florii, cantitatea de topping (se utilizeaza o pompa de topping)

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE:

Utilajul are posibilitatea reglarii cantitatii dozate, a vitezei si a parametrilor de lucru.

Sistemul rotativ automat de ambalat tip TORTA 1000 este construit conform normelor sanitare din industria alimentara.

SC SOSTA SRL are Avizul Ministerului Sanatatii pentru constructia de dozatoare pentru produse alimentare.

PREZENTARE VIDEO:

Get the Flash Player to see this player.