Utilaj taiere cascaval

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Model TC 200
  • Model TCV100
Productivitate orara 150 – 300 taieri
Consum de aer 100 L/min. 4 – 6 Atm
Masa 60 kg
Gabarit L x l x h 1200 x 800 x 800 (mm)

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE:

Echipamentul este destinat taierii blocurilor de cascaval de dimensiuni mari (ex. 3 pana la 10 kg) in bucati de dimensiuni standardizate avand acelasi gramaj ( de exemplu 200 g, 250 g, 300 g, 400 g, 500 g, 600 g, etc.)

Tehnologia de taiere este cu fir metalic de inox.

Acest echipament usureaza semnificativ munca producatorilor si comerciantilor de cascaval care nu mai sunt nevoiti sa eticheteze suplimentar produsul cu privire la gramajul acestuia, deoarece gramajul este fix.

Marimea bucatilor de cascaval taiate se poate modifica usor prin schimbarea ramelor de taiere. Pentru un acelasi set de rame toate bucatile rezultate in urma taierii vor avea acelasi gramaj. Pe echipament se pot folosi mai multe rame, astfel obtinandu-se diverse gramaje. Taierea se realizeaza atat pe directie de longitudinala (pe lungime) cat si pe directie transversala (pe latime). Echipamentul este construit din inox alimentar si indeplineste standardele de igiena alimentara.

PREZENTARE VIDEO: